Menu Sluiten

Leveranciers Staal Met Holle Profielen In Belgie

Metaalwerk Hancke, Lo, uw betrouwbare partner voor uw industriebouw, metaalconstructies, kraanverhuur, toelevering, lassen. Metaalwerk Hancke, Lo, industriebouw, metaalconstructies, kraanverhuur, metaalwerk

Metaalwerk Hancke

Metaalwerk Hancke werd in 1976 opgericht door Daniël Hancke en groeide vanuit een kleinschalig landbouwbedrijf uit tot dé specialist in staaltoepassingen. Sinds 1992 staat Regis Hancke aan het hoofd en groeide dit familiebedrijf uit tot een modern metaalbedrijf met 25 gekwalificeerde personeelsleden en een uitgebreid en performant machinepark. Metaalwerk Hancke is een betrouwbare partner die graag samen met de klant elke uitdaging aangaat.

Onze webshop is de winkel bij uitstek voor uw staalaankopen 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Categorieën

Openingsuren

ma-don : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 16:00
vrijdag : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 15:45
zat-zon : GESLOTEN

Afhaling

Enkel na afspraak!
ma-don : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 15:45
vrijdag : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 15:00
zat-zon : GESLOTEN

01516930151693

More info

tags: Staaltoepassingen – Staalbouw – Staalbewerking – Webshop Stalen Producten – Gamma Stalen Producten – 

Wenst u meer info over leveranciers staal met holle profielen in belgie kijk dan vlug op https://www.hancke.be/ | Leveranciers Staal Met Holle Profielen In Belgie

Staal | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers staal met holle profielen in belgie

over ons vooraadlijst normaal en dikwand buizen naadloos ketelbuizen naadloos gelast naadloze koudgevormde buizen voor warmtewisselaars gelaste stalen buizen langs en spiraal stalen precisiebuizen naadloos gelast naadloze amp gelaste cilinderbuizen draadbuizen naadloos en gelast leidingbuizen naadloos en gelast lagetemperatuurbuizen holle profielen voor staalconstructie toebehoren flenzen lasbochten lasfittingen overige service bewerking kwaliteitscontrole certificaten infomateriaal attesten catalogus avv contacten contacten company information stalen buizen herregods franssen toonaangevende handelaar van stalen buizen in belgi de firma herregodsfranssen n.v leveranciers staal met holle profielen in belgie : vind meer info hier Werd in opgericht en is met een omzet van .. Euro n van de toonaangevende handelaars van stalen buizen in belgi met meer dan . Ton naadloze en gelaste stalen buizen bieden wij u een uitgebreid productaanbod om te v.

home aluminium schrijnwerk ramen schuiframen deuren gordijngevels en lichtstraten gevelbekleding productie inspiratie woningbouw projectbouw in the spotlight van trappen contact menu home aluminium schrijnwerk ramen schuiframen deuren gordijngevels en lichtstraten gevelbekleding productie inspiratie woningbouw projectbouw in the spotlight van trappen contact van trappen familiebedrijf sinds van trappen is een echt familiebedrijf dat werd opgericht in door hubert van trappen. Vandaag staat zijn zoon ing Wat beogen we met leveranciers staal met holle profielen in belgie Luc van trappen aan het hoofd. En dat familiale karakter vertaalt zich ook in onze service je kan altijd rekenen op een persoonlijke aanpak specifiek afgestemd op jouw project. Wist je dat we n van de allereerste premium schco partners zijn van bij het begin dus kozen we resoluut voor topkwaliteit. Om die te garanderen voorzien we bo.

Gegevens over Leveranciers staal met holle profielen in belgie

.