Menu Sluiten

Leveranciers Betonstaal In Belgie

Metaalwerk Hancke, Lo, uw betrouwbare partner voor uw industriebouw, metaalconstructies, kraanverhuur, toelevering, lassen. Metaalwerk Hancke, Lo, industriebouw, metaalconstructies, kraanverhuur, metaalwerk

Metaalwerk Hancke

Metaalwerk Hancke werd in 1976 opgericht door Daniël Hancke en groeide vanuit een kleinschalig landbouwbedrijf uit tot dé specialist in staaltoepassingen. Sinds 1992 staat Regis Hancke aan het hoofd en groeide dit familiebedrijf uit tot een modern metaalbedrijf met 25 gekwalificeerde personeelsleden en een uitgebreid en performant machinepark. Metaalwerk Hancke is een betrouwbare partner die graag samen met de klant elke uitdaging aangaat.

Onze webshop is de winkel bij uitstek voor uw staalaankopen 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Categorieën

Openingsuren

ma-don : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 16:00
vrijdag : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 15:45
zat-zon : GESLOTEN

Afhaling

Enkel na afspraak!
ma-don : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 15:45
vrijdag : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 15:00
zat-zon : GESLOTEN

01516930151693

More info

tags: Staaltoepassingen – Staalbouw – Staalbewerking – Webshop Stalen Producten – Gamma Stalen Producten – 

Wenst u meer info over leveranciers betonstaal in belgie kijk dan vlug op https://www.hancke.be/ | Leveranciers Betonstaal In Belgie

Bouw | Staal | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers betonstaal in belgie

voor belgi bel voor nederland bel inloggen disclaimer privacy algemene voorwaarden home bedrijfsinfo diensten waterdichting betonsanering slablifting overige diensten projecten contact search betonsanering home diensten betonsanering voorwoord binnen zijn branche behoort special industrial repair sir tot een middelgroot bedrijf die zijn diensten al jaar heeft bewezen op het gebied van betonsanering. Sir is in belgi nederland en verder binnen europa actief leveranciers betonstaal in belgie raming aanvragen Vooral in tunnels en ondergrondse bouwwerken heeft sir zijn sporen verdiend. Ook elders in de wereld heeft sir zijn diensten bewezen.. Betonsanering betonherstel spuitbeton gelijmde bewapening waterdichting injectietechnieken kabel en leidingdoorvoeren waterdichte bezettingen overige diensten kelderdichting voeg.

bridging the gap home over weldone sectoren diensten norm en regelgeving actueel projecten publicaties contact nieuws hier kan je onze nieuwsberichten vinden. Niet alleen over onze organisatie en dienstverlening maar ook over de projecten waar we graag iets meer over vertellen. Een nieuwe wind bij weldone met ingang van januari heeft weldmen bv alle activiteiten van weldone overgenomen met inbegrip van alle lopende contracten en verplichtingen. Schrik dus niet als u voortaan briefwisseling en facturen ontvangt met een ander bedrijfsadres n een ander btw nummer. lees meer organisatie vanaf .. met ingang van het nieuwe jaar zijn er een aantal veranderingen in de organisatie van weldone die we graag aan u willen toelichten. lees meer complex.

Feiten over Leveranciers betonstaal in belgie

overslaan en naar de inhoud gaan u bent hier home ontdek de groep bedrijven staalbeton wapeningscentrale nl fr menu activiteiten wapeningscentrale introductie wapeningscentrale onze wapeningscentrale is gespecialiseerd in het bewerken leveren en plaatsen van betonstaal op maat. Ze is uitgerust met een modern en innovatief machinepark en de nieuwste technologien om complexe opdrachten aan te kunnen. Het wapeningsstaal draagt het benorkeurmerk en wordt aangekocht op rollen staven en netten. We hebben staven in voorraad met een diameter van tot mm en standaardlengtes van en m. Voor speciale toepassingen is het mogelijk lengtes en diktes tot mm op maat aan te kopen Enige opheldering over leveranciers betonstaal in belgie Betonstaal op rollen is beschikbaar met een diameter van tot mm. Het productieproces buigen en lassen in de buigcentrale worden de staven en rollen betonstaal op de gewenste lengte geknipt en in de juiste vorm geplooid. .