Menu Sluiten

Aanbod Stalen Bruggen

Metaalwerk Hancke, Lo, uw betrouwbare partner voor uw industriebouw, metaalconstructies, kraanverhuur, toelevering, lassen. Metaalwerk Hancke, Lo, industriebouw, metaalconstructies, kraanverhuur, metaalwerk

Metaalwerk Hancke

Metaalwerk Hancke werd in 1976 opgericht door Daniël Hancke en groeide vanuit een kleinschalig landbouwbedrijf uit tot dé specialist in staaltoepassingen. Sinds 1992 staat Regis Hancke aan het hoofd en groeide dit familiebedrijf uit tot een modern metaalbedrijf met 25 gekwalificeerde personeelsleden en een uitgebreid en performant machinepark. Metaalwerk Hancke is een betrouwbare partner die graag samen met de klant elke uitdaging aangaat.

Onze webshop is de winkel bij uitstek voor uw staalaankopen 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Categorieën

Openingsuren

ma-don : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 16:00
vrijdag : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 15:45
zat-zon : GESLOTEN

Afhaling

Enkel na afspraak!
ma-don : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 15:45
vrijdag : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 15:00
zat-zon : GESLOTEN

01516930151693

More info

tags: Staaltoepassingen – Staalbouw – Staalbewerking – Webshop Stalen Producten – Gamma Stalen Producten – 

Wenst u meer info over aanbod stalen bruggen kijk dan vlug op https://www.hancke.be/ | Aanbod Stalen Bruggen

Staal | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbod stalen bruggen

access platforms hoogwerksystemen valbeveiliging en veilig werken op hoogte verkoop en verhuur montage en onderhoud veiligheid van het hoogste niveau valbeveiliging collectieve valbeveiliging dakrandbeveiliging leuningen lijn en railsystemen dakuitrusting roofwalker veiligheidsnetten en vangnetten daksignalisatie ankerpunten bibo block persoonlijke valbeveiliging levenslijnen veiligheidsharnassen valblokken vanglijnen driepoot confined space besloten ruimte veilig werken op hoogte veiligheidsconstructies professionele ladders industrele trappen kooiladders brandladders veiligheidsnormen vcacertificaat en en en hangbruggen onderhoud hangbruggen gevelonderhoudsinstallaties verhuur en verkoop verhuur en verkoop van hangbruggen hangbrug met zijkantbeugels hang.

overslaan en naar de inhoud gaan hoofdnavigatie home wegmarkeringen vangrails graco machines over ons realisaties vacatures contact karrewegstraat b deinze degrootewegmarkeringen.be maatschappelijke zetel ambachtsweg b merelbeke degrootewegmarkeringen.be btw be facebook nl nl fr de groote deinze en de groote gaston samen d referentie in diverse wegmarkeringen aanbod stalen bruggen zijn zeer gegeerd Ons verhaal gezocht nieuwe medewerkers we zijn steeds op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Bekijk de vacatures wegmarkeringen en belijning wespecialiseren ons in het aanbrengen en verwijderen van lijnen en markeringen op wegen parkings privterreinen en meer. Aanbrengen reinigen verwijderen vangrails in staal als bescherming of in hout a.

Vragen over Aanbod stalen bruggen

nl en bedrijftitle wat we doen waarom kiezen voor ons het bedrijf over ons historiek team iso certificaat contact vacatures over ons historiek team iso certificaat historiek innovatie voor de graan en kolenhandel we gaan terug tot het jaar . Maurice dumon start als zelfstandig constructeur en biedt de graan en kolenhandel een automatische zakkenheffer. Zijn eerste uitvinding werd wereldwijd gepatenteerd en geleidelijk toegepast in heel europa en daarbuiten. In de jaren daarna groeit atelier dumon als jonge onderneming snel. Er wordt met veel inzet gewerkt aan het ontwikkelen innoveren en bouwen van een steeds ruimer aanbod aan transportinstallaties en hydraulisch aangedreven machines. Van diepvrieserwt tot terreinwagen transportsystemen en hydraulische liften in vervoegt zoon eric dumon het bedrijf en legt zich toe op de productie van hydraulische liften een uniek concept op de toenmalige belgische markt Wat betrachten we met aanbod stalen bruggen Atelier dumon floreert en start op het einde van de zeventiger jaren met de bouw van roestvrije stalen constructies en interne transportsys.