Menu Sluiten

Aanbod Staal Conservering

Metaalwerk Hancke, Lo, uw betrouwbare partner voor uw industriebouw, metaalconstructies, kraanverhuur, toelevering, lassen. Metaalwerk Hancke, Lo, industriebouw, metaalconstructies, kraanverhuur, metaalwerk

Metaalwerk Hancke

Metaalwerk Hancke werd in 1976 opgericht door Daniël Hancke en groeide vanuit een kleinschalig landbouwbedrijf uit tot dé specialist in staaltoepassingen. Sinds 1992 staat Regis Hancke aan het hoofd en groeide dit familiebedrijf uit tot een modern metaalbedrijf met 25 gekwalificeerde personeelsleden en een uitgebreid en performant machinepark. Metaalwerk Hancke is een betrouwbare partner die graag samen met de klant elke uitdaging aangaat.

Onze webshop is de winkel bij uitstek voor uw staalaankopen 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Categorieën

Openingsuren

ma-don : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 16:00
vrijdag : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 15:45
zat-zon : GESLOTEN

Afhaling

Enkel na afspraak!
ma-don : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 15:45
vrijdag : 7:30 – 12:00 en 12:45 – 15:00
zat-zon : GESLOTEN

01516930151693

More info

tags: Staaltoepassingen – Staalbouw – Staalbewerking – Webshop Stalen Producten – Gamma Stalen Producten – 

Wenst u meer info over aanbod staal conservering kijk dan vlug op https://www.hancke.be/ | Aanbod Staal Conservering

Staal | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbod staal conservering

infobruynzeelstorage.be facebook youtube facebook youtube blog services producten kantoorkasten verrijdbare kantoorkasten verrijdbare archiefkasten dubbellaags verrijdbare archiefkasten bibliotheekrekken verrijdbare bibliotheekkasten ladekasten schilderijrekken verrijdbare museumrekken dubbellaags verrijdbare museumrekken referenties over ons ons team onze strategie duurzaamheid kwaliteit werken bij bruynzeel in de pers downloads faq contact kantoor verrijdbare kasten kantoorkasten accessoires ledverlichting archief verrijdbare archiefkasten archiefrekken dubbellaags verrijdbare archiefkasten accessoires ledverlichting museum schilderijrekken verrijdbare museumrekken dubbellaags verrijdbare museumrekken ladekasten ledverlichting bibliotheek bibliotheekrekken verrijdbare bibliotheekkasten accessoires ledverlichting gezondheidszorg retail selecteer een pagina bruynzeel helpt met teelt van groenten in gebouwen in parijs nieuws pers panningen nl maart bruynzeel helpt. met teelt van groe.

bilfinger industrial services belgi nederland nl nederlands groep home contact nederlands services organisatie innovaties werken bij media men menu homeservicespainting painting metaal en staal kunnen onderhevig zijn aan degradatie door bijvoorbeeld corrosie waardoor er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan aanbod staal conservering zijn vaak veelgevraagd Painting is een manier om staal te conserveren en zorgt ervoor dat het wordt beschermt tegen invloeden van buitenaf die corrosie kunnen veroorzaken. Dit doen wij door een speciale coating aan te brengen op het materiaal. Op die manier wordt de betrouwbaarheid en veiligheid van apparatuur en installaties geoptimaliseerd. Bilfinger is een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van painting. Door middel van het door ons ontwikkelde maintenance concept painting leveren wij een bijdrage aan het verlagen van het total cost of ownership van onze opdrachtgevers. Met maintenance concept painting maken wij een onderhoudsplan met als doel om op de lange termijn .

Het domein van Aanbod staal conservering

realisaties productgroepen bedrijfsinfo co contact nl home nieuws vacatures nl vacatures ploegbaas schilderafdeling en verzending csm steelstructures nv is n van de belangrijkste europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door de enorme knowhow en het toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken we iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is csm in staat om de meest ingewikkelde en technisch hoogstaande projecten in domeinen als hoogbouw bruggen pretparkattracties architectonische en industrile constructies tot een goed einde te brengen Onze suggestie over aanbod staal conservering Voor onze vestiging in hamont zijn wij op zoek naar een ploegbaas schilderafdeling en verzending. Vooreerst doorloop je een doorgedreven opleidingsperiode waarin je vertrouwd geraakt met de organisatie van het bedrijf en van de betrokken afdeling in het bijzon.